2020-06-01
難得係中環食飯,想搵間餐廳食牛扒,見呢間評分唔錯試一試,星期日總有單叫50%off,一入去環境暗暗地,好有氣氛,有英式感覺,坐位都好寛Starter — Crab Tian 頭盤叫左個Crab Tian,最上層係凍蟹肉、中層係椰菜、最底層係牛油果,成個感覺好fresh,酸酸甜甜,法包配埋呢個頭盤,perfect match ~Main course — Steak and Frites 14oz 牛扒兩個人好夠食,叫左5成熟,皮脆肉嫩,肥瘦適中,上面有Truffles butter,配上粗薯條,好味Dessert — Sticky Date Pudding 見咁多推介試一試呢款甜品,真係甜人之選,pudding 其實係椰糖蛋糕,Topping係焦糖海鹽雪糕,焦糖同cream伴碟,鬆軟蛋糕加埋軟滑雪糕,真係好好味,兩個人share岩岩好,但我一個人食不得了Dessert — Expresso ice cream 呢款相對普通,就係expresso 加雲呢拿雪糕,苦苦甜甜最後,推薦大家食,價錢適中,環境又靚,好多樣都想試,會再黎
Starter — Crab Tian
Dessert — Sticky Date Pudding
Dessert — Expresso ice cream
呢款相對普通,就係expresso 加雲呢拿雪糕,苦苦甜甜
最後,推薦大家食,價錢適中,環境又靚,好多樣都想試,會再黎
Crab Tian
Steak and Frites
Sticky Date Pudding & Expresso ice cream