餐廳特別推介日式梳乎厘班戟|土瓜灣HeySoNuts Cafe
聖誕節未諗到去邊?土瓜灣有間好有聖誕氣氛嘅cafe!近期仲推出咗特別嘅日式梳乎乎厘班戟~
ᴡʜᴀᴛ ᴡᴇ ᴏʀᴅᴇʀᴇᴅ -🫧手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條漢堡層層疊咁疊到好高!一望就見到芝士份量十足,生菜都好新鮮,薯條有跟埋茄汁~🫧帶子青醬意大利飯帶子有幾粒好彈牙,成碟飯都係綠色睇落好健康,飲煮到好淋,唔洗點咬都食到,好適合懶人食🙈
🫧玫瑰水果桃茶、芙香蘋果果茶呢到有唔少特色水果茶,一樽上配隻小杯慢慢飲,茶包愈浸愈濃,每次飲都有唔同驚喜!🫧開心果苿莉花醬日式梳乎厘班戟(餐廳推介✨)入到去店員就推介我哋食呢個班戟,開心果口味唔係到到有,配埋茉莉花醬好特別!開心果多到浸住班戟,啖啖都有~
𓆝𓆟𓆜𓆞𓆝𓆟𓆜
🍴HeySoNuts📍 土瓜灣北帝街147號地下3號舖
——————————————————
👀

ᴡʜᴀᴛ ᴡᴇ ᴏʀᴅᴇʀᴇᴅ -
🫧手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條
🫧帶子青醬意大利飯
🫧玫瑰水果桃茶、芙香蘋果果茶
𓆝𓆟𓆜𓆞𓆝𓆟𓆜
🍴HeySoNuts📍 土瓜灣北帝街147號地下3號舖