2019-03-29 464 views
姊妹很喜歡到simplylife食飯, 近一,兩年我們聚會都會揀simplylife。 但係今次食物質素好似比之前差, 我們點了兩個晚餐燒美國安格斯肉眼扒$208, 茄汁雜肉腸手製闊條麵$118,加$36兩碗餐湯。首先講下餐湯和麵包~ 麵包上枱的時候是凍冰冰, 之前每一次都是熱辣辣好好味的。 南瓜餐湯冇以前咁多料,今次有點水汪汪的感覺。茄汁雜肉腸手製闊條麵~ 這一款味道普通, 不太特別。燒美國安格斯肉眼扒~ 本身我們叫七成熟的,上枱的時候是全熟。之後我們跟店員反映,他們立即換過一塊七成熟的給我們。 但今次牛排好似比以前薄身了,味道都只是一般, 希望下次來的時候會有改善吧!

餐湯 & 餐包

茄汁雜肉腸手製闊條麵~ 這一款味道普通, 不太特別。
茄汁雜肉腸手製闊條麵

燒美國安格斯肉眼扒

2019-03-28
$200 (Dinner)