2018-10-29 1823 views
聽朋友講話灣仔有間飲野 ,星期五10點之後會有live band 唱 canton pop,鐘意聽Canton pop既我地當然唔會錯過啦~~~~~~一上到去,就有waitress問你食野定飲野,我地飲野就每人最低消費$180都可以接受又有歌聽!野飲總共叫左四杯,全部都冇乜酒味。唔知以為叫左mocktail!我當日就叫左一杯cosmopolitan 同一杯strawberry mojito。味道同平時個啲冇乜分別,但酒味的確欠俸!飲野當然要食小食啦!叫左個芝士避風堂薯條個配搭好新穎,味道都唔錯,芝士同薯條好夾,不過薯條好淋!由於有live band 既關係,現場氣氛都好好!由其鐘意聽廣東歌,當日仲有open mic,如果想上去一齊唱都得嫁!環境絕對適合三五知己約埋一齊傾下計飲下野過下happy Friday laaaa!

味道同平時個啲冇乜分別,但酒味的確欠俸!

飲野當然要食小食啦!
叫左個芝士避風堂薯條
個配搭好新穎,味道都唔錯,芝士同薯條好夾,不過薯條好淋!