坐下後問那個老細樣的男人請問餐牌在那,佢竟然臭著臉叫我睇完哂枱上的提示牌就知餐牌在那!立刻就想走,因為有朋友在不想不高興就算了!睇左兩句都唔想再睇,心想都算, 姑且就試下D咖啡!Order時問佢我想點那咖啡係偏向咩味道,佢竟然答係咖啡味!吓?咖啡師考試都有杯測試,百多種味道考咖啡師。只有一種味,咖啡味!唔係呀?我好醜都係考過咖啡試的人!我唔係好專業,但絕對知道最少分偏向花香,果香或堅果咪!店主仲不喜歡客人傾計,要人安静!客人傾計(又唔係大聲,店舖只有我們一枱四人), 佢就發出古怪聲音表示不滿。過份的係我地入去時,佢同個女性朋友大聲說笑!難怪這店我近年不論假日或平日都不見客人!最後咖啡來了,只有一個味-"苦味",我不知道佢是否跟日本人學師,日本人一向號稱好禮貌,但這人一點都沒有!