呢間coffee shop已經唔係第一次黎,keep住會encore因為環境舒適開揚食物質素又高😇今次同男友就叫左香煎虎蝦配露荀辣蕃茄汁意粉同咖啡白朱古力西多士,我飲迷你鮮奶咖啡轉杏仁奶加hazelnut syrup,男友就飲特濃朱古力~Coffee shop黎講呢度主食既份量非常巨型抵食!👏意粉彈牙👍 個汁酸酸地帶輕微既辣幾好食😋虎蝦勁大隻兼勁爽口彈牙!!😝 露荀爽脆無渣~西多士外層香脆,夾雜住咖啡香同白朱古力既甜,非常夾又唔會膩😎 如果中意酸酸地味仲可以搽啲旁邊既莓果果醬😊好少係其他餐廳見到咖啡同白朱古力呢個組合👏應該都可算係呢間餐廳自創獨有既signature😊我自己對奶類敏感但又幾中意飲咖啡,所以基本上出街只可以飲齋啡☹️但呢度竟然有幾款奶(oat/almond/soy)可以俾食客自己揀!仲要只係加$2非常合理👏👏我地點既兩杯飲品都係好“的色”細細杯既😂我杯Piccolo略嫌杏仁奶味太突出,有少少cover左咖啡同hazelnut syrup既香味,不過口感就都幾順滑既~男友就話佢杯特濃朱古力好正,夠晒香濃😋呢間分店既環境真係好舒服好chill❤️
Coffee shop黎講呢度主食既份量非常巨型抵食!👏
意粉彈牙👍 個汁酸酸地帶輕微既辣幾好食😋
虎蝦勁大隻兼勁爽口彈牙!!😝 露荀爽脆無渣~

我地點既兩杯飲品都係好“的色”細細杯既😂
男友就話佢杯特濃朱古力好正,夠晒香濃😋

呢間分店既環境真係好舒服好chill❤️
2021-10-21
$105 (Lunch)
  • Frenchtoast
  • 特濃朱古力