2017-06-20 5471 views
老公生日前夕話要食放題,他話要呢間,訂了枱六點半,來到已有十多枱客人。今個月做緊八週年紀念,二人同行送一板海膽,另外仲有象拔蚌刺身任食😍😍,仲可以任飲清酒😍😍😍今晚可以盡情飲👍👍👍我們點刺身,包括赤蝦、三文魚、帶子、油甘魚、拖羅、象拔蚌。上枱時見到赤蝦特別大,我諗都算jumbo 級👍,肉質爽口、彈牙、鮮甜,老公吃了幾隻,都話物有所值。帶子刺身本身係好厚而且新鮮、甜美👍👍,師傅沒有將它薄切(外面好多放題將一隻切薄,口感沒有原隻咁正)拖羅都係厚切,魚味濃郁😋😋😋而加送的海膽更加是我的至愛,雖然唔係加拿大海膽而係馬糞海膽,不過味道鮮甜,加埋紫菜就更加好味。象拔蚌係爽脆鮮甜,好新鮮呀,正👍👍淨係食刺身都已經返本啦😉😉而我最愛是熱的清酒,要在壽司枱附近的清酒機內,,吃一件刺身,飲一口清酒,真係人生一大享受,我不知不覺飲了五瓶。另外點了燒菠蘿、燒蝦、雞翼、蒜片牛粒、冷麵,全部都好好味。食到差不多,就是吃甜品,雖然選擇唔算,不過所有都好味。至於侍應的態度好好,換碟又快又有禮貌😀😀😀,下次再來❤️❤️❤️

我們點刺身,包括赤蝦、三文魚、帶子、油甘魚、拖羅、象拔蚌。

海膽

拖羅都係厚切,魚味濃郁😋😋😋

象拔蚌係爽脆鮮甜,好新鮮呀,正👍👍
淨係食刺身都已經返本啦😉😉

另外點了燒菠蘿、燒蝦、雞翼、蒜片牛粒、冷麵,全部都好好味。
菠蘿
牛柳粒
燒蝦、雞翼
冷麵

食到差不多,就是吃甜品,雖然選擇唔算,不過所有都好味。
甜品

海膽