2021-10-16 306 views
呢個餐真係飽到夜晚飯都唔使食😂中環區係難搵平野食,因為閒閒地都要近100蚊上落,今日仲要星期日,飯錢都係正價。呢個二人set我唔冇影到memu,記得係二百幾,連加1就300蚊咁上下,成個set咁多野食,我地為左唔浪費食物,所以都盡力食哂所有野。好坦白講,食物係麻麻,正正常常咁啦。首先講個刺身,帶子刺身好食過三文魚同雕魚,其他係平平無奇。沙律又幾好食喎,好普通,反而越普通嘅野越好食😂魷魚筒冇乜特別,正常野。豬扒飯好麻麻😓啲飯好稀爛,唔係粒粒分明嗰一種。豬扒飯係擺左一陣,黎到時係暖,同埋好多渣。鍋物勝在可以食啲菜,不過食完好口渴,個湯味精都幾勁。最後個鐵板燒正常冇特別。成餐飽到呢😂雖然食物麻麻,我地可以捱到夜晚都唔肚餓😂和民賣點係飽,基本上你食完佢個餐係會飽到撐。
呢個餐真係飽到夜晚飯都唔使食😂

好坦白講,食物係麻麻,正正常常咁啦。

首先講個刺身,帶子刺身好食過三文魚同雕魚,其他係平平無奇。

沙律又幾好食喎,好普通,反而越普通嘅野越好食😂

魷魚筒冇乜特別,正常野。

鍋物勝在可以食啲菜,不過食完好口渴,個湯味精都幾勁。

最後個鐵板燒正常冇特別。

2021-01-10
$200 (Lunch)