2009-07-04
好耐之前己知曉這兒己轉型.一直都無試過.行行下俾個餐牌吸引了,原本想食的蛋包飯原來兩點先有.最後揀了咖喱芝士飯($21,無叫餐因唔想飲太多汽水,加上我買了水.只叫飯算了.由於我是第一人的關係好快有得食了.自己攞完再搵位食.我揀了窗口的位置,望下公園食都幾寫意的,好啦!先講咖喱汁味道甜甜的,又唔覺辣味,或許日式咖喱一向偏甜吧!汁入面有薯仔,薯仔唔會話好淋,有點兒咬口.飯唔算少,一個女仔食都夠,只至飯質有點意見,本人認為煮得太硬,我食得硬飯的人都覺得應該煮淋少少,這樣便比較好,由於本人叫了芝士關係,加埋咖喱汁入去比較偏向杰,食完也覺得很飽滯.原本食食下都想放棄,因後堅持也吃得完,只是換了飽了一整天.圖2的是店員問我要唔要的酸菜,食過後覺得幾脆,只是帶點點酸味,味道也不俗呢服務:由於本人無帶散銀關係,店員又沒有,她都好熱心請同事唱了錢回來.真的麻煩晒她們.