估唔到西九龍中心 隱藏著一間臥虎藏龍的餃子店 價錢親民 份量多 最重要的是味道非常好 吃出個驚喜來西九龍中心3樓 勁易搵職員在餐廳角落密密包餃子 手勢非常純熟 每粒餃子包得夠大細均勻 餡料非常多 完全不吝嗇桌上有不同醬料提供 豉油 醋 豆瓣醬 這些醬料完全可以提升餃子嘅鮮味肉三鮮(韭菜+豬肉+鮮蝦)凈餃$45 有十隻餃子口感扎實 層次分明有韭菜嘅香 豬肉嘅彈 蝦肉嘅爽我俾100分 好味道另外叫咗個京蔥羊肉淨餃$48 有十隻特色湯底加$5特色湯底有三種選擇 包括 秘製牛犇湯底 惹味酸辣湯底 和開胃蕃茄湯底京蔥羊肉餃 內裏的餡料相對比較淋 帶點羊騷味及京蔥嘅香味 兩者味道非常夾秘製牛犇湯底味道濃 適合重口味人士秘製牛犇凈餸$46牛腩炆得好林 肉質細嫩 每件帶有牛筋膜 煙煙靭靭 越食越滋味下面附有大量蔬菜 感覺健康鮮豆漿$5一杯 豆味香 入口順滑兩個人埋單價$150有找 食到飽一飽 勁抵食最為出眾的當然是餃子 有凈餃 湯餃 或者煎餃亦可以配麵 及涼菜等小食選擇多元化 價錢相宜 真心推介

西九龍中心3樓 勁易搵

桌上有不同醬料提供 豉油 醋 豆瓣醬
這些醬料完全可以提升餃子嘅鮮味

肉三鮮(韭菜+豬肉+鮮蝦)
凈餃$45 有十隻

餃子口感扎實 層次分明