2017-12-04 83 views
今日一家人吃餃子:日本京都九条蔥餃子 ($32): 九条蔥餃子煎得皮薄多汁,九条蔥的香蔥味同餃子非常配。Mochi Mochi 蘑菇餃子 ($32): 蘑菇餃子感覺健康又美味,餃子細細粒,煎得剛剛好,而且不會油膩!洋蔥餃子配山芋芥末蓉 ($52): 餃子上配上山芋芥末蓉,有創意得黎又幾有特別,一試無妨。大阪章魚燒 ($38): 章魚燒係我都幾鍾意食ge小食之一。我地點左一份章魚燒開心share! 章魚燒即燒即食十分香口,熱騰騰軟綿綿之外仲有粒粒章魚,再配上木魚碎同惹味的醬汁,味道不錯!日式鰻魚飯 ($68): 簡簡單單的鰻魚飯已經可以係一道美食。鰻魚燒得剛好,食埋鰻魚飯就飽滿滿足了!餃子盛宴的一天。
今日一家人吃餃子:

餃子盛宴的一天。