2024-02-23 445 views
🥖新加坡過江龍🇸🇬Baker Talent⭐️每次行過呢間麵包店,都會俾新鮮出爐嘅麵包同蛋糕嘅香氣深深吸引住,自此我同宸宸就成為左經常光顧嘅熟客😍今次我哋試左以下幾款產品✨✨🫶🐟洋蔥吞拿魚$12✨吞拿魚包餡料絕對充足,口感結實香氣滿溢🍫爆漿朱古力$12✨身為朱古力迷嘅就絕不能錯過,香醇濃厚嘅朱古力流心口感,食麵包有如食軟心甜品嘅感覺🧋自家製奶茶$14✨呢個係必試嘅項目,超少甜感覺比較健康,但不失茶底厚身濃滑奶香嘅口感🥖咖椰杏仁大包$26✨香香甜甜嘅鬆軟大包,咬完一啖又一啖,香口鬆脆嘅杏仁,係麵包嘅最佳配搭店舖既麵包同飲品真係好味又高質價錢又實惠,性價比高!下次我都好想試埋葡撻、芝士撻、牛角包、曲奇、自家製咖啡同冷泡茶🤗
🥖新加坡過江龍🇸🇬Baker Talent⭐️
今次我哋試左以下幾款產品✨✨🫶
🐟洋蔥吞拿魚$12
✨吞拿魚包餡料絕對充足,口感結實香氣滿溢
🍫爆漿朱古力$12
🧋自家製奶茶$14
🥖咖椰杏仁大包$26

店舖既麵包同飲品真係好味又高質
價錢又實惠,性價比高!