2020-12-30
金鶴拉麵 (蜆殼街)地址: 天后炮台山蜆殼街6-16號寶榮大廈地下E號舖電話: 34602398屋企人話想食返這間日式飯同串燒,聽話又孝順架我,只好要放去就去最近架分店,買飯回去餵飽屋企人個肚呢間拉麵先係主打 ,但係湯長途拎返去風味會稍稍影響,所以都係點飯外賣85 折一個餐around $90包了主食,小食同飲品,係醒目慳錢都會點呢個離不開的串燒,折完價錢二十元左右一串,雞腎,燒得香口惹味。另外免治雞肉,雞翼,黑豚肉,啖啖肉香撲鼻。單點$78 唐揚炸雞咖哩飯,小朋友指定要食,日式咖哩汁偏甜唔辣,小孩有咖哩汁可以一個人食曬整碗飯。因為全家都鐘意食炸雞,就額外點多分小食啦,仲有餃子,正價各$38 ,個餃子汁令整件事更開胃。好想快d開返晚市堂食,就可以食到熱藤藤拉麵啦。
地址: 天后炮台山蜆殼街6-16號寶榮大廈地下E號舖
電話: 34602398
好想快d開返晚市堂食,就可以食到熱藤藤拉麵啦。