2024-07-21 933 views
風靡社交平台一時,工廠大廈起家,香港本土人手製造意大利雪糕Ganto Gelato,終於有機會試到!由工廠細舖打響名堂,進駐觀塘海濱地舖,終於唔使成日報住社交平台睇佢開放時間。開舖之後深受大家歡迎,日日都大排長龍。今日係觀塘食完飯,諗住碰下運氣,趕係9點前去舖頭睇下仲有冇雪糕賣。好在皇天不負有心人,8:45pm 去到未賣哂,不過就得番3/4隻味。好彩最後都試到7月主題味:濃度20% 抹茶3號 Gelato. Gelato 口感幼滑,抹茶味香濃,但係唔會苦澀,feel 到佢落足料。另外仲試左皮埃蒙特榛子,食得出真材實料,味道濃郁,唔會過甜。$58 Double size , 已經可以揀兩隻味,大大杯,性價比唔錯。食完一d 都唔會覺得漏,食多杯都仲得!準備下次早d 去encore , 希望可以試埋開心果味同埋其他味道😋

2024-07-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)