相信大家對呢間餐廳都唔陌生 事關屹立在香港咁多年淨係覺得佢嘅分店越開越多🙌🏻咁多人支持一定有佢原因🤤==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌食韓國嘢最開心就係有超級多前菜😍變相好似多咗幾個餸咁😂🍔月見芝士和牛漢堡 呢個漢堡認真巴閉🤤足足有三隻手指咁厚 輕輕兩邊燒兩燒仲可以自己加醬汁或者芝士🤩邪惡指數100💯只不過咁 你係甘心會大啖大啖咁食🤤套餐仲有配沙律🥗成件事即刻冇咁邪惡🙌🏻沙律清新加咗少少胡麻醬特別開胃好食👏🏻🐣蔥蒜雞腿肉 想特別大贊佢嘅蒜蓉同埋蔥 一啲都唔吝嗇 老實講我冇乜點佢嘅調味醬 因為就咁靠佢本身嘅肉味加上蒜香味已經好夠🤤係非常好食🙌🏻🐷蔥蒜五花肉 五花肉又係冇得輸 肥瘦均勻 油脂爆出嚟嗰個感覺真係不得🤤🐷豬肋肉 而家諗返起都想encore😋🍓士多啤梨果茶&🍊西柚果茶 食完濃味嘅肉 梗係飲番杯清新嘅果茶 好fresh好好飲🤩
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
食韓國嘢最開心就係有超級多前菜😍變相好似多咗幾個餸咁😂