2021-09-23
話說上星期六我去咗一個小旅行坐上機場巴士去咗東涌喜來登酒店內嘅西餐廳食嘢由於人唔多、近海邊、餐廳店員都是外國人而且節奏比較慢成個感覺就好似去咗外國咁餐廳環境好大、好靚有桌球枱、遊戲機比客人玩等食時 女仕影相 男仕玩game🎯哩度嘅食物味道都係西化一點冇咁港式西餐食完我哋仲過咗附近嘅印度🇮🇳百貨行吓超正 好啱我 最終買咗啲香料同零食走開心!😃.Btw以前一聽到東涌感覺好似好遠不過原來入去都幾方便巴士、地鐵都好快到行去酒店都好快 又或者搭酒店巴士都得🚌.🔸Christorra 西班牙香腸配多士,腸衣脆身、煙煙韌韌有咬口,唔係好咸,配煮過嘅甜洋蔥一齊食就更清爽。.🔸Full English Breakfast 材料豐富,有芝士腸、香草雞肉腸、太陽蛋、沙律、西班牙血米腸、厚煙肉。因為有我好鍾意嘅芝士腸,所以好喜歡!同埋血米腸都好少見,是灌入豬血和白米的米血腸(morcilla de arroz),味道幾特別,少少似食潤腸+糯米腸咁。.🔸Seafood Paella超好味!超多新鮮嘅海鮮,飯煮得剛剛好,有啲咬口,而且吸滿濃濃湯汁,好好食。.🔸Cosmopolitan 🔸Mango Smoothi
坐上機場巴士去咗東涌喜來登酒店內嘅西餐廳食嘢
由於人唔多、近海邊、餐廳店員都是外國人
而且節奏比較慢
成個感覺就好似去咗外國咁
餐廳環境好大、好靚
有桌球枱、遊戲機比客人玩
等食時 女仕影相 男仕玩game🎯
🔸Full English Breakfast
🔸Seafood Paella
🔸Cosmopolitan
🔸Mango Smoothies
我哋一款有酒精,一款就係果汁。雞尾酒酸酸甜甜。芒果沙冰好香芒果,又唔套甜,沙冰打得好滑,好飲。