2019-07-27 305 views
難得入屯門,等我試吓呢間好評如潮嘅馬拉菜四點幾入座,店內客人唔多。餐廳座位數目都幾多,環境舒適。😌點菜係用QR code自己點,都幾方便。鮮蝦炒粿條非常推薦🙌🏼🙌🏼🙌🏼味道好香好惹味😍一食即刻:好味喎~~必定再食單品沙嗲雞串燒馬來西亞嘅沙嗲係香甜帶花生醬的,呢度嘅沙嗲都好香,雖然唔及我喺馬來西亞食嘅咁香花生味,不過喺香港有呢個質素已經好唔錯啦👍🏼愛他愛她傳統馬拉食品😊用香茅葉包住魚肉再拎去燒,味道有少少辣,有好香既香茅味,魚肉質感黏黏淋淋的,值得一試紙巾飛餅俾佢嘅外型吸引左,係好薄好脆嘅薄餅,甜甜地嘅味道。薄餅下面有美祿粉同煉奶,可以用薄餅點嚟食。呢個有得玩有得食,幾得意,試過就ok🙈美祿恐龍好夠味,有好多好多美祿粉🤩🤩一如普遍既味道🥰👍🏼性價比高,可惜唔係住附近,如果唔係會再去食
難得入屯門,等我試吓呢間好評如潮嘅馬拉菜

愛他愛她

紙巾飛餅

美祿恐龍
好夠味,有好多好多美祿粉🤩🤩一如普遍既味道🥰👍🏼

性價比高,可惜唔係住附近,如果唔係會再去食
  • 馬來沙嗲雞串燒