環境好好有得揀坐出面同埋裏面。坐出面嘅話可以抽埋水煙。個vibe都幾chill。播啲音樂都好拉丁同埋好適合兩個人拍拖。嘢食方面佢哋個 Frozen Margarita 唔錯。有好多種唔同嘅味選擇包括芒果番石榴蘋果Raspberry 等等。本人覺得芒果係最好飲嘅朋友亦都有介紹過蘋果味大部分嘅食物Size極之豐富好適合幾個人一齊share。食物選擇亦都好多。大部分嘅菜式可以揀豬肉牛肉海鮮素菜達或者雞肉。通常我哋四五個人一齊去。佢哋嘅甜品亦都唔差㗎。試過炸ice cream同埋西班牙churros個churros夠曬脆. 點榛子醬/朱古力醬更加好食牛油果海鮮沙律再加埋有個脆皮Taco Shell。啲蝦又夠肥美在上面加埋炸Bacon。Size 足夠兩個人分都得炸魷魚夠曬脆嗰個sauce夠曬口味Nacho 落足曬芝士份量都好足夠。我哋四個人share都得。Taco 有好多種唔同選擇。有魚肉素菜雞肉牛肉豬肉個炸雪糕會有酒精著火幾好睇味道一般般我哋食過四五次。係香港食得最多嘅墨西哥餐廳。Value for money.

個churros夠曬脆. 點榛子醬/朱古力醬更加好食

炸魷魚夠曬脆嗰個sauce夠曬口味

Taco 有好多種唔同選擇。有魚肉素菜雞肉牛肉豬肉

個炸雪糕會有酒精著火幾好睇味道一般般