============== 𝐹𝑜𝑜𝒹 𝐿𝒾𝓈𝓉·• 佐賀牛A5和牛盛宴 2人前前菜三點盛﹑火灸和牛﹑串燒拼盤﹑佐賀A5和牛壽喜燒﹑季節野菜拼盤﹑讚崎烏冬或日本青森縣產御飯﹑牛奶布甸﹑咖啡或茶💸$1,416.8 (10% charges)-其實係我一生第一次食正宗sukiyaki😬 下面嘅評論絕對主觀🤫劣評只針對餐廳嘅Sukiyaki 我相信佢其他嘢食可以一戰-·• 關西Sukiyaki喜愛度 ✰✰首先係 食完我發現我唔係太鍾意食壽喜燒 或者係依款關西壽嘉燒;P我本身以為食到咁上下會落湯煮 點知係全程汁燒 食到第二夠牛我已經覺我好油膩一直期待係咪到菜菜就會落湯煮喇?!點知去到最後個烏冬都係汁燒😮‍💨 好傷心好似係關東燒先係有加湯煮?_? 定係我想食嘅食shabu shabu 哈哈哈!-·• 華小料理屋喜愛度 ✰✰✰幫我哋處理食材嘅staff唔多嘢講 但招呼得好足 服務尚算不錯食物嚟講 個汁太鹹 個次序燒完第一舊牛到燒洋蔥&粉絲&大蔥已經太鹹仲有鍋燶味所以真係好想佢落湯煮🥴最最曼唔滿意嘅地方係如果食飯佢會一開始就俾你 同啲牛/其他配料一齊食可以balance下但係我叫烏冬 去到最後先會落

============== 𝐹𝑜𝑜𝒹 𝐿𝒾𝓈𝓉
·• 佐賀牛A5和牛盛宴 2人前
💸$1,416.8 (10% charges)

劣評只針對餐廳嘅Sukiyaki 我相信佢其他嘢食可以一戰
·• 關西Sukiyaki喜愛度 ✰✰
一直期待係咪到菜菜就會落湯煮喇?!
點知去到最後個烏冬都係汁燒😮‍💨 好傷心

·• 華小料理屋喜愛度 ✰✰✰

所以真係好想佢落湯煮🥴

但係我叫烏冬 去到最後先會落鍋煮 所以我就係一直一直食啲好鹹鹹嘅嘢去到最後
個烏冬都係好鹹 哈哈~

如埋唔知係咪到到都係咁 不過我食嘅速度係趕唔上佢燒嘅速度
一直冇停過質嘢落口🤰🏽

總結: 個菜有少少湯汁最好食🙃🥬
·• 材料 ✰✰

整體材料都新鮮 但係主角牛牛係..都幾唔好食🙃
冷盤有個火灸和牛 食落一啲都唔似和牛 似打邊爐牛肉 冇火灸香味 不過個酸酸汁幾好食

Sukiyaki牛亦唔嫩口 邊邊位好肥 不喜歡~
串燒反而幾好食LOL...

雖然sukiyaki體驗唔好 但我會翻嚟試其他嘢的! 如能係shabu shabu或lunch set👻
2022-03-04
$750 (Lunch)
Celebration
Birthday