餐廳的安格斯牛來自澳洲5個自家牧場,係無添加荷爾蒙嘅頂級安格斯牛肉,亦係香港第一間擁有自家牧場嘅漢堡包店。餐廳喺商場外面,有分indoor 及outdoor 用餐區,餐廳更加係寵物友善餐廳!🍔🐾 特級松露醬牛前腩漢堡 $100麵包係選用芝士酸種漢堡,口感軟熟,咬落去有別於一般漢堡包~ 肉類選用澳洲頂級安格斯牛前腩,肉味濃郁但肉質唔會死實,特級松露醬好多而且好香,推介!焦糖洋蔥漢堡 $69澳洲頂級安格斯再配上香炒焦糖洋蔥,帶有微甜,加上芝士嘅香味,味道好夾。脆雞柳 $49炸雞好大件好夠味,肉質偏向腍身,食落唔會覺得好油好熱氣。漢堡包加$40可以升級套餐,配汽水同埋薯條或薯角,薯條薯角炸得啱啱好份量好多,沾上BBQ醬同蜜糖芥茉醬好惹味。另外套餐的汽水是 Free Flow的,可以喝到飽~

特級松露醬牛前腩漢堡 $100

焦糖洋蔥漢堡 $69

脆雞柳 $49
炸雞好大件好夠味,肉質偏向腍身,食落唔會覺得好油好熱氣。