臨時臨急帶貓咪嚟屯門做絕育手術,11點放低要等1-2小時,於是喺附近搵野食,屯門紅橋屬於我好鍾意嘅舊區,好多小店、士多、餐廳,通常好多好野食🥰行過見Canadian Pizza啱啱開門,又見有我鍾意嘅台式水果茶,pizza配水果茶幾新穎🥰於是行入去試,我同男朋友點左雙拼pizza:夏威夷風情同煙肉漢堡,焗得香脆好味,重點係批邊極幼,啲餡舖滿成塊pizza咁濟。熱辣辣pizza焗起超好味,一啲都唔油膩,料仲多到滿出嚟。飲品叫左一杯霸氣桃桃同芝士桃心火龍果,我自己比較鍾意芝士桃心火龍果,霸氣桃桃係一般桃味幾甜吓有椰果粒粒有咬口,芝士桃心火龍果飲到淡淡茶味又火龍果味比較易消解到pizza嘅油膩感。兩個人食左$170,好滿足食緊時候見有唔少外賣單,堂食地方都好整潔,餐具係要自取,點餐亦要行去門口收銀落單,係半自助式餐廳。希望會再幫襯其他分店

熱辣辣pizza焗起超好味,一啲都唔油膩,料仲多到滿出嚟。

兩個人食左$170,好滿足

2021-10-01
$85 (Lunch)
  • 芝士桃心火龍果
  • 夏威夷風情