一行四人, 元氣後進攻甜品.是次叫了:朱古力堡壘 - 2 x 朱古力雪糕球 + 香蕉片 + 朱古力sauce - 頗漏又大堆頭, 一般, 朱古力雪糕亦一般.仲夏甜夢 - 全芒版, 2 x 朱古力雪糕球 + 芒果片+ 芒果sauce - 芒果好甜ok, 雪糕又是一般甜蜜軟飯 - 我想男生不會試吧.. ha.. - 2 x 曲奇雪糕球 + 生果數粒 + 意大利飯 - 意大利飯我感覺不太好, 凍食甜飯弄得不夠好, 而且好飽肚, 真的可說是一頓甜食正餐, 同行友人卻大讚好味, 不同人有不同口味吧.overall一般, 且價錢偏中上, 下次似乎要再試其他了~
一行四人, 元氣後進攻甜品.

是次叫了:

2009-06-11
$28 (Other)