今日帶大家嚟到🤩華晨宇嘅應援小店DK Cuppa Tea Cafe🥳,全因為華晨宇嚟緊喺香港有演唱會啊🥰~~2024華晨宇火星演唱會香港站❤️,就分別喺5月24日、25日、26日🙀,喺中環海濱活動空間正式開演啦🚀~唔知你地又準備好未呢🪅?作為佢嘅小歌迷🎤,一知道喺香港有應援Cafe都即刻去集下氣支持一下呀🪄!未入到舖頭,就有四個大大嘅華晨宇喺廚窗🎆,我都當然有影下相打卡啦🤳🏻~一入到去就見到有好多華晨宇嘅poster🧑🏻‍🎤亦都一路播放著華晨宇嘅歌🎠,真係儼如一個應援小基地🎡,令一眾粉絲可以認識大家👩‍❤️‍👨,一齊支持華晨宇呀👯‍♀️!難得小店店主都係同好🦸🏻,令我更加想了解呢間Cafe嘅背景呀☕,原來小店係有28年調配香薰油嘅本地精油品牌🍹,後來發展成為香港首間香薰茶室🫖,產品分別喺Logon同永安嘅專櫃出售🎀。🎉🎉而家整個5月都會係華晨宇粉絲應緩Cafe🎊🎊!!🎐過往亦開辦唔同嘅DIY天然香水工作坊💒,等客人可以喺導師🍩嘅講解下親自調配出專屬嘅香水🧁。除咗香水亦有唔同嘅香薰產品🍑,好似香薰口罩貼🐣、止汗劑 、濕疹乳霜、舒緩保濕噴霧等等…總有一款啱你🐒~另外佢亦都有唔同小食可以選擇🍝,我

🎉🎉而家整個5月都會係華晨宇粉絲應緩Cafe🎊🎊!!

另外佢亦都有唔同小食可以選擇🍝,我就揀咗配有玫瑰花茶嘅Cup Cake Tea Set🍹,茶好清新,蛋糕都好好味🧁,今次探店過程真係好Chill🍒,亦抱著一個好奇待嘅心情嚟打卡🦩,希望一眾粉絲都可以一賭華晨宇嘅風采✨,滿載而歸啦🌟,仲有就係演唱會一切順利🌌!

想認識更多同好🌈,同支持華晨宇嚟到香港開火星演唱會🔥,呢個特別嘅到訪🌬️,不防都過嚟打打氣呀🌻!

❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️

DK Cuppa Tea Cafe •
DK Aromatherapy •
KAT LAI Wellness

@dkcuppatea
@dkaromatherapy
@dkaroma

📍地址:上環新街市街19號地下 (西港城旁邊)

📱Tel: 97889378 (Whatsapp) / 23863588

#香港手信 #上環手信店 #精油手信
#dkaromatherapy #katlai #dkcuppatea #香薰抗菌口罩  #香薰口罩貼  #香薰 #香水 #手作香水  #工作坊
 #精油調配 #止汗劑 #濕疹乳霜 #舒緩
#保濕噴霧 #化妝水 #爽膚水  #DIY天然香水工作坊