2020-06-01 1230 views
基本上服務食物都ok,其中有一個紮馬尾嘅女仔禮貌幾差, 我哋初期叫食物, 有幾款分咗兩至三次叫, 因為未試過,唔知好唔好食,所以試咗先再加單, 呢個紮馬尾嘅女人走埋嚟,好冇禮貌咁講,你哋落單,唔該一次過,唔好分開咁多次如果係咁麻煩嘅話,不如一入座就講明落單只可以幾多次, 我哋食晏晝,可以食三個鐘頭, 唔通頭嗰半個鐘,只可以食刺身??之後嗰半個鐘只可以食壽司??之後嗰半個鐘只可以食燒烤, 食返轉頭係唔可以嘅??去到最後 haagen Dazs 都要問佢攞雪糕紙畫嘅, 我哋等咗大約15分鐘,都未見佢畀張紙我哋, 咁啱又係預約呢個紮馬尾嘅女人, 佢又係好唔客氣咁問我哋,究竟落咗啲乜嘢單, 究竟我哋要乜?係要雪糕?淨係要雪糕紙? 我同佢講點咗雪糕紙,你哋冇畀我, 之後佢好悔氣咁,飛咗張紙畀我哋我唔係要你非常客氣,笑口噬噬咁招呼我, 但係你燥底,心情唔靚,唔該你就唔好返工, 咁唔想返工,就唔好做喇