2021-10-08 68 views
呢排壓力好大,真係需要散散心,聽講馬灣海邊新開左一間打卡一流既海景餐廳🍴即刻約埋朋友一起係試試👍餐廳主打西式同地中海美食,我哋點左店內主推既前菜1:炭烤魷魚🦑$175本身我係超鍾意食魷魚🦑嘅人,未諗到加埋餐廳獨家調味嘅燒烤醬汁特別驚喜👍食到停唔落口👏配埋蔬菜沙拉🥗爽口可口👍2:香炸雞翼 $78雞翼又香又脆,夠曬入味,加埋特調調味醬料,都係餐廳必點嫁👍3:烤原條牛仔骨$338擺上黎好大一份👍成條牛仔骨嘅肉特別軟口多汁,中間有少少肉係生嘅,不過完全唔會影響口感,加埋用熱水煮出黎嘅菠蘿擺盤🍍視覺非常之有食慾,一啖肉再一啖菠蘿🍍好特別嘅美食搭配,真係好清甜爽口👍💗飲品我點左菠蘿汁🍍朋友點左啤酒🍻最後餐廳老闆仲親自調製左一杯mijito 送俾我飲,望著青馬大橋同海景,真係輕鬆愉快✌️下次黎馬灣一定會再黎👍🍴呢間餐廳門口仲有小朋友玩沙嘅遊樂設施,所以都係一間好岩帶小朋友來嘅親子餐廳,大人可以一邊享受美食,小朋友自由玩耍😝餐廳仲係寵物友善餐廳,都可以帶毛小孩一起係睇睇海景嫁👍

餐廳主打西式同地中海美食,我哋點左店內主推既前菜
1:炭烤魷魚🦑$175

2:香炸雞翼 $78
雞翼又香又脆,夠曬入味,加埋特調調味醬料,都係餐廳必點嫁👍

3:烤原條牛仔骨$338

• 炭烤魷魚