2021-10-01
早前同屋企人講過呢間聽講評價幾好 於是乎有日突然放工就同左佢去食大約6點半左右就去到 當初見入面得一台客果陣以為水準下降導致拍烏蠅 點知接近7點果陣開始多人 7點幾果陣都坐左7成客坐低叫野 因為唔係太肚餓所以3個人只係叫左一個沙律一個小食兩個主食分別係:煙三文魚牛油果沙律 配 黑醋醬黑醋醬調較得幾酸 但酸得黎又唔會好難接受果d 少見既真係令人有開胃feel既野煙三文魚就正常貨色 唔會太咸 牛油果同三文魚既份量都大約各有4塊左右亞洲串燒拼盤西餐但有賣東南亞style既串燒 分別有魚雞牛 各兩串個汁就比較有少少海南雞豉油果種feel 杰d既醬油但無咁咸但本身都幾夠味 分別都落左唔同香料去燒 不過價錢偏貴(但唔記得幾錢)烤斧頭豬排配蕃薯條呢個烤豬排十分出色 大大塊應該都有400G重(淨計肉) 而且烤到入面仍然JUICY 約莫8-9成熟咁 仍然見到有少少PINK而且肉汁爆棚又調味足夠 唔需要額外既sauce都好好食再加上配菜係少見既蕃薯條而唔係普通薯條 (我個人鐘意食蕃薯條好多)呢個真係誠意推介另外仲叫左個焗西班牙飯 不過就真係不過不色 所以都無影到值得一提既係呢到d waiter都好有禮貌好
分別係:
烤斧頭豬排配蕃薯條
而且肉汁爆棚又調味足夠 唔需要額外既sauce都好好食
呢個真係誠意推介
另外仲叫左個焗西班牙飯 不過就真係不過不色 所以都無影到
值得一提既係呢到d waiter都好有禮貌好好服務!