2022-12-17
我女朋友介紹我黎呢度試吓,佢話都算係馬鞍山好食既餐廳,決定就try try。6點半去到唔需要等位,格局不錯又有聖誕節裝飾。嗌左6碟菜,但主要想講幾樣野。鰻魚天卷 4/5賣相不錯,壽司飯包住鰻魚,青瓜絲,同炸脆既麵粉粒,還加了木魚絲舖頂,帶來唔同層次既口感,加上獨特的鰻魚醬油,提升鮮味。☺️炸蝦天婦羅 3.5/5呢個68蚊價錢有5隻蝦,係可以接受到既預算,當然唔好抱住大好既質素,但對得住呢個價錢,麵粉都幾厚身,所以食到第三隻開始飽肚,但蝦隻都新鮮,10cm長。鹽燒雞翼 4/5燒得賣相好令,好似好大隻咁,好香口又惹味,咬落去仲有肉汁流出嚟,味道不錯,可以再叫!😝地點:唔熟路有啲難搵,地舖係鞍誠街,近賽馬會大樓個頭。環境:有聖誕節裝飾點綴,但播歌就咩語言都有,好唔似日式料理餐廳😂,變到好街坊生意咁。價錢:300幾蚊2個人既日本料理,抵食呀👍🏻,味道又唔錯,性價比高。服務:良好態度,無乜特別。主動幫我哋倒水👍🏻🤣
鰻魚天卷 4/5
炸蝦天婦羅 3.5/5
鹽燒雞翼 4/5
地點:
唔熟路有啲難搵,地舖係鞍誠街,近賽馬會大樓個頭。
環境:
價錢:
服務:
良好態度,無乜特別。主動幫我哋倒水👍🏻🤣