2022-04-02 813 views
附近開左間車仔麵一直唔得閒買黎試 ,今日終於可以買個外賣返屋企試試佢 嗌左個四餸麵好少可車仔麵有瀨粉揀,見到呢到有,即刻嗌左,呢到嘅瀨粉唔會碎濕濕,口感幾彈牙香茅豬頸肉-香茅味幾出,好厚肉,口感都唔錯☺️甜酸齋-一直覺得車仔麵唔夾甜酸齋,但係有次同fd食,試完一次返唔到轉頭,食親車仔都要嗌,呢到嘅甜酸齋個味都唔錯,浸落湯度索晒d汁幾正🤤蠔油冬菇-大大隻好厚肉,咬落好滿足😍 唐生菜-諗住健康少少加個菜,同埋用黎索湯汁一流揀左加腩汁同辣汁,唔係好食得辣,揀左小辣,對我黎講都辣辣地🤣 不過撈埋個湯底 個味好有層次😆 p.s. 原來夜晚送野飲 即刻覺得勁抵 仲要咁近 翻食指數好高 😍😍😍

嗌左個四餸麵
香茅豬頸肉-香茅味幾出,好厚肉,口感都唔錯☺️
蠔油冬菇-大大隻好厚肉,咬落好滿足😍
唐生菜-諗住健康少少加個菜,同埋用黎索湯汁一流
不過撈埋個湯底 個味好有層次😆

2022-04-01