2022-12-28 525 views
今日同朋友一組嚟食早餐,估唔到平日都可以晨早咁多人。同行加埋四個人,澳牛大哥安排我哋坐卡位,細心嘅澳牛大哥見到我哋有四個人一張卡枱唔夠位放袋就拎張凳俾我哋放袋好貼心 諗起以前澳牛冇咩機會打到卡,因為每次食都會好趕,如果你一路食一路玩手機就會俾人鬧😂搞到以前完全唔夠膽影相。但而家既澳牛大哥們都幾有禮貌,仲會同你有講有笑。不過講真,張枱唔算好大,每次食嘅時候都係嘢飲後叫我如果一路玩電話就真會冇位放嘢食,而且成日都好多人等位,建議如果食完就盡快讓比其他人啦😝講返呢度嘅早餐,火腿通粉就正常發揮,但炒蛋係我每次都會叫嘅,因最鍾意食呢度嘅炒蛋,炒得好滑唔會乾爭爭,每次到要加埋佢塊多士一齊食真係最正😋而我最鍾意呢度係可以後叫嘢飲,因為我鍾意食完嘢先至慢慢嘆茶走🤣呢度嘅茶走都係每次必點,茶味濃,煉奶足,美中不足係慢慢嘆唔到🥲因朋友全食完等住我走😫所以下次都係自己過黎慢慢嘆🥺🥺