2021-11-15 71 views
自從買左車之後,一直都係度搵一d可以駕車去到同有免費泊車既餐廳進餐,今日就俾我地搵到呢間在錦田既餐廳。餐廳冰冷既黑色外牆同充滿温暖佈置的室內形成強調對比~食物方面前菜:蝦餅分量豐富,厚度啱啱好,炸粉唔會太厚,加埋泰式甜酸醬一齊食,配答一流。主菜:起初以為可麗餅分量會好細好薄,一定唔會夠飽,點知原來餅內有豐富既椰菜絲同沙律醬,加埋薄餅面的三文魚同太陽蛋一齊食,口感豐富,味道出奇地夾。意粉個汁夠Creamy, 好似食緊carbonara咁,青口亦好新鮮,好味~飲品:相比起熟食,飲品反而比較一般,可能點d特色飲品會較有驚喜。用餐之後,可以到餐廳外走動走動。 餐廳外有一大片人造草皮同庭園裝置供食客打卡同俾小朋友放電~

餐廳冰冷既黑色外牆同充滿温暖佈置的室內形成強調對比~

食物方面

白酒青口意大利粉

飲品:
髒 Dirty

焦糖咖啡

相比起熟食,飲品反而比較一般,可能點d特色飲品會較有驚喜。

泰式炸蝦餅
煙三文魚可麗餅