2023-01-10 1479 views
門口去到, 以為鋪細細,但原來走長方鋪路線, 自助區在最深處,近門口的就要走遠點啦~可以食得到黑毛和牛的會位一定不便宜,但其中有一個較低價位的可試試周邊的食物,就選最平的午餐來嚐嚐啊餐點未嚟時, 先去自助區先~ 有喝的都有不少選擇,還有近來大熱的樽裝茶飲,雖然不太環保但又的確討好既還有其他沙律、熱盤及甜品,除了肉外都是任吃啊~~ 菜菜很新鮮~~ 咖哩飯普普通通,如肉點不夠也可填肚吃之這是最平價的牛豬雞定點套餐, 每款有三塊~ 以一餐飯來計, 是夠量的, 豚肉要推介下,好彈牙另外重點講講係佢既甜品, 佢有兩款, 一款黃豆粉蕨餅 及雪糕~蕨餅一向唔係平價嘢,而家任食仲可以加埋紅豆蓉&白玉丸子,真係 不過嚐過後感覺略為淡味左唔夠甜 另一推介係雪糕,有牛奶及士多啤梨口味,我貪心啲一次過試晒兩個 質地不是說雪糕狀, 係類似冰類咁~ 士多啤梨酸酸的為肉類解油膩,好好味呀最後埋單連加一$131@ 快食60分鐘超滿足!

~~ 咖哩飯普普通通,如肉點不夠也可填肚吃之

不過嚐過後感覺略為淡味左唔夠甜

最後埋單連加一$131@ 快食60分鐘超滿足!
2023-01-09
Type of Meal