2013-05-14
朋友選址 , 但都BOOK 到好夜, 8:15PM其實去到約7成滿, 都可以不用BOOK 位當然當中大部份係鬼聲鬼氣餐前小食係一碟蘿蔔絲, 味道不得出 無錫脆鱔 : 好脆好似食CHIP 咁 , 我唔知脆鱔是否真的這樣,感覺似魚皮, 同時醬汁很濃 , 食多幾條會膩小籠包 ($5X) : 的確唔錯, 皮薄但不易穿, 湯又不會過油~ 一食再食稻草腩肉 ($30) : 係一小件, 我地3個人叫左一件, 入口即溶....不過味道有點似曾相識 , 紋豬腩肉? 定元蹄?麻醬雞絲粉皮 ($5X): 都幾細份 , 味道正常, 無咩驚喜海鮮窩巴 ($1XX) : 先講個獻稀得很...同埋當同窩巴一同食, 有一朕怪怪"羅羅"的味道....食了一口就不想食了,窩巴有6塊紅燒獅子頭 : 味道正常, 無咩驚喜 炒年糕 ($125) : 醬油重了少少, 年糕軟硬適中, 都係媽媽煮的好食 一共食 : $6XX
其實去到約7成滿, 都可以不用BOOK 位
當然當中大部份係鬼聲鬼氣
餐前小食係一碟蘿蔔絲, 味道不得出
紅燒獅子頭 : 味道正常, 無咩驚喜
一共食 : $6XX