2023-01-19 96 views
【韓閣】性價比幾高既韓國餐廳🇰🇷紫菜肉鬆蛋卷 💰$68蛋卷真係超大份同勁足料!!😂 啲肉鬆多到瀉曬出黎😂 一咬落去好有口感😆 食落勁有蛋香味 同甜甜地泡菜煎餅 💰$72煎餅食落幾厚實 唔係薄切切既口感 外皮煎得焦香 仲帶有小小泡菜既辣味 幾好食😋份量好大份 2個女仔完全食唔曬😂炸雞 💰$118 我地揀咗蜂蜜牛油味雖然我地叫咗半份 但份量真係超多😂😂 佢地落咗好多蜂蜜 食落甜甜地亦都帶有牛油香 ~外皮都好脆口 食落雞肉嫩口炸雞加配芝士薯條 (+💰$35)凍百香果桂花烏龍 💰$18烏龍茶帶有有少少嘅花香味 解膩唔錯😆青檸柚子蜜💰$18青檸加柚子蜜呢個組合第一次試 出奇地好飲 青檸味酸酸地咁再加落柚子蜜入面 成杯野飲落酸酸甜甜 好fresh 唔會好甜 😆😆
【韓閣】

性價比幾高既韓國餐廳🇰🇷

紫菜肉鬆蛋卷 💰$68

泡菜煎餅 💰$72

份量好大份 2個女仔完全食唔曬😂

炸雞 💰$118

我地揀咗蜂蜜牛油味
外皮都好脆口 食落雞肉嫩口

炸雞加配芝士薯條 (+💰$35)

凍百香果桂花烏龍 💰$18
烏龍茶帶有有少少嘅花香味 解膩唔錯😆

青檸柚子蜜💰$18

$164.5 (Dinner)