2022-07-24
觀塘工廈真係有好多好野食(。・ω・。)ノ 前幾日就同朋友去咗呢間良心小店食,佢主打刺身海鮮丼飯,除咗丼飯仲有壽司、卷物、小食等等٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 🐟漁吉特選丼 $188想咩都試下嘅我就揀咗呢個有齊三文魚、油甘魚、帆立貝、鰻魚、海膽、三文魚籽、櫻花魷魚、火炙左口魚邊、赤蝦嘅漁吉特選丼 😋 款款刺身都好厚切,最鍾意佢嘅油甘魚同帆立貝,油甘魚肉質鮮甜(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 牡丹蝦好大隻,好鍾意佢黏稠嘅口感。呢個價錢好抵食♪(´ε` )🦀蟹王丼 $228另外呢款蟹王丼都好推薦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 有松葉蟹肉、三文魚籽同海膽 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 松葉蟹肉有成大半碗😍😍 蟹肉夠晒鮮甜,海膽好鮮甜完全唔腥 ♪(´ε` ) 三文魚籽好重海水味,撈埋飯食一流😆 另外佢嘅自家製玉子都好好味,大家一定要試下😋
🐟漁吉特選丼 $188
🦀蟹王丼 $228