2017-12-15 383 views
今日同朋友入天水圍做義工,完左之後係附近天耀商場揾食。見一豊個餐牌都幾多選擇就入左去食。入面環境好寬敞舒適,我地嗌左2個丼share同一個卷物。三貝丼,可以一次過試曬3種貝!分別有北寄貝、帆立貝、活赤貝,好鮮甜同好厚肉,食落完全冇雪味!蟹皇丼,成碗放滿左蟹腳、蟹鉗、蟹籽、蟹肉、蟹膏,份糧好多!將蟹籽、蟹肉、蟹膏同壽司飯撈勻一齊食,唔單止鮮味十足,口感層次勁豐富!芝心軟殼蟹卷,芝士好濃郁,軟殼蟹炸到金黃香脆、啖啖肉好有咬口,仲有蟹膏、蟹籽同蟹棒,勁足料!性價比好高!總括嚟講,價錢合理又幾有水準,下次再去天水圍都要帶朋友去食!

入面環境好寬敞舒適,我地嗌左2個丼share同一個卷物。