2023-03-07 39 views
同好姊妹食飯,一定每次做好research睇下行完街附近有咩好食🤩先為精明食家!1st dish係甲羅燒蟹之戀意大利粉🍝擺盤好精美,蟹殼上放左配料,同意粉撈埋一齊食😍首先可以試左一啖未撈既,會食到好香濃既creamy ,加埋蟹膏口感同味道昇華另一個層次,每啖都有蟹膏同蟹肉既鮮味,蟹子令到有唔同既口感。食評推薦菜之一👑👑牛油蒜香燒大啡菇配BB波菜忌廉黑松露意大利飯,飯身細細粒更容易沾滿醬汁,食得超有滿足感。多人食的話當然叫返份黑松露芝士薯兄弟🍟我地清哂面頭灑左好多芝士粉🤤 就咁食已經夠味,加埋松露醬甜甜地又得✔️最後介紹埋吸引好多👩‍❤️‍💋‍👩姊妹打卡的炙燒北海道刺身帶子天然乳白。每粒粒係一片片但仍然圓大飽滿,肉質柔軟,鮮味濃郁。
1st dish係甲羅燒蟹之戀意大利粉🍝