2022-07-04
一向同男朋友都好鍾意叫我周圍食嘢🥹特別我好鍾意食壽司😛所以都即刻book位試下廚師發板🤤你入到去已經見到好多日本酒😆同埋都知道好多嘢都係日本直送👍🏻北海道口岸蠔係我同男朋友其實唔會好怕腥😆呢個好有海水味!我唔係腥嗰種🤭上面會有青檸啫喱同埋柚子酸汁,都係佢哋自家製㗎🤤一齊食嘅話好清新酸酸地😛但都唔會蓋過咗啲鮮味👍🏻間白魚係我同男朋友都未食過😆但一試愛上!口感順滑!好鮮甜🥹好清新👍🏻佢配上會有紫蘇花!花徑上面所有花都食得🤤所以真係好特別好清香🤭原隻海膽係超級鮮甜唔會苦😛唔會腥👍🏻每一舊海膽都好大舊🥹會有淡淡的海水味🫣食到好滿足🤤松葉蟹配三文魚子入面既蟹味好濃郁👍🏻真係100分🤤好鮮甜!真係讚不絕口😆份量都好多!啖啖都好滿足😛配上三文魚子🤭口感層次豐富😚經過今次嘅體驗🥹證明有啲嘢真係要試過先知原來真係可以咁好食🤤呢舊錢絕對值得比😆👍🏻