2021-10-12 105 views
神樂 sushi kagura 📍尖沙咀金馬倫道58-60號國鈀大廈地下B鋪 Hong Kong📢午市自選壽司定食呢個套餐可以自己選擇想食幾多件壽司,咁當然價錢就會有所唔同,但係都會同時附上沙律及麵豉湯六件壽司 $128八件壽司 $15810件壽司 $188另外仲可以用優惠價追加壽司,詳情大家可以睇吓佢地嘅餐牌❤️🤍今次小編就選擇以下壽司,件件都係我最鍾意食👉🏻北寄貝北寄貝味道鮮甜,爽口彈牙👍🏻👉🏻甜蝦好貼心,兩隻甜蝦都好細心咁幫你mock埋個蝦尾! 而且兩隻甜蝦都大大隻,好肥美❤️愛吃👉🏻赤蝦同樣地都系見吾到蝦尾,但赤蝦同甜蝦俾我揀嘅話,我更會推薦大家食甜蝦,因為甜蝦既肥美程度系高於赤蝦!👉🏻蟹棒見到圖都可以見到一條長長的蟹棒系會超出飯既一定範圍!真系非常扺食,而且仲好好味👉🏻火焰三文魚🍣大大條三文魚,火焰既程度又岩岩好,完全可以帶出三文魚既鮮味!👉🏻明太子帆立貝沙律軍艦明太子系小編既至愛,呢一個明太子帆立貝軍艦,真係好好味!佢嘅明太子好多,完完全全蓋住下面嘅帆立貝。入口個下滿滿既明太子就會系口中徘徊!小編食完即刻再order 多一件❤️👉🏻松葉蟹肉軍艦好重既蟹肉味道!一放入口就知道系好新
神樂 sushi kagura

📢午市自選壽司定食

六件壽司 $128
八件壽司 $158
10件壽司 $188

另外仲可以用優惠價追加壽司,詳情大家可以睇吓佢地嘅餐牌❤️

🤍今次小編就選擇以下壽司,件件都係我最鍾意食

👉🏻北寄貝
北寄貝味道鮮甜,爽口彈牙👍🏻

👉🏻甜蝦

👉🏻赤蝦

👉🏻蟹棒

👉🏻火焰三文魚🍣

👉🏻明太子帆立貝沙律軍艦

👉🏻松葉蟹肉軍艦
好重既蟹肉味道!一放入口就知道系好新鮮。而且蟹肉既份量都多!小編第一啖放入口就食到蟹肉,食到最後一啖都仲食到蟹肉

👉🏻蟹肉蟹膏軍艦
松葉蟹肉軍艦升級版,多左啲蟹膏系壽司上面!

🤍以上既壽司🍣,每一款都好新鮮!啲飯既軟硬度剛剛好,醋飯亦粒粒分明!

🤍師傅為了提高所有壽司既新鮮程度,師傅吾會一次過上哂你點既壽司,反正會等客人食完一件先再上下一件壽司,咁樣客人除了可以品嘗到每一件壽司既鮮味之外,仲可以俾客人慢慢食,放下腳步,享受一下生活!

🤍由於每一件壽司壽司之間都會有一個小休,食完之後嘴上也會有一些餘韻在嘴邊,心情十分不錯

🤍每個壽司師傅大約負責一至兩台,咁餐廳系分左bar台同4座位,店員會不時都會加茶

🤍食哂d壽司,最後會附送埋麵豉湯
湯內既海帶,和湯既味道也十分濃郁