2023-01-04 33 views
朋友話去銅鑼灣買嘢 跟住呢間居酒屋其實係我好耐之前就話好想試吓 裡面環境幾舒服 真係幾適合大家可以同朋友或者屋企人去👍🏻汁燒日本雞腎 $28雞腎口感好爽口 個汁幾香 值得試🫶🏻關東煮 $78呢排天氣凍 叫番個關東煮就岩曬!真係同佢寫嘅一樣 係暖胃之選!裡面嘅丸同竹輪都非常彈牙 ~雞皮餃子 $48個皮唔係用普通嘅餃子 而係用左雞皮 第一次食呢一個配搭 朋友同我都未試過 比起普通煎餃子更加香燒白鰻 $42加分位絕對係個汁 超香鰻魚嘅肉質都OK 唔錯日本磯煮鮑魚伴蘿蔔 $80兩件鮑魚幾大隻 個汁幾入味👍🏻 😆汁燒黑豚肉 $38都係個汁好好食🫡😂😂 啲肉幾香🫶🏻🫶🏻 燒到岩岩好👍🏻大蔥豬頸肉 $28豬頸肉好香 又係燒到岩岩好 口感好正👍🏻大蔥燒到好香 雖然我唔鍾意食蔥 不過我都覺得佢其實算係OK秘製年糕 $20燒到脆卜卜真心唔錯 個醬都幾香又唔會過份日式汁燒魷魚 $128必試必試必試! 重要的是要說三次! 魷魚🦑其實都幾大條 唔知點解呢間居酒屋所有串燒啲汁都好好食😂😂 勁貼心仲有少少檸檬俾你可以解膩👍🏻櫻花蝦湯蕎麥麵 $58碗麵個湯好清 唔會油膩 份量都算係幾多 仲好香櫻花蝦嘅味道 整體都不錯

裡面環境幾舒服 真係幾適合大家可以同朋友或者屋企人去👍🏻

汁燒日本雞腎 $28
雞腎口感好爽口 個汁幾香 值得試🫶🏻

關東煮 $78
裡面嘅丸同竹輪都非常彈牙 ~

雞皮餃子 $48

櫻花蝦湯蕎麥麵 $58

燒雞皮 $25
燒得幾香 不過如果份量可以再多少少就正🫂🫂

帶子三文魚籽 $40
三文魚子可以話係幾大粒👍🏻 幾中意🫶🏻 帶子大細都ok 味道幾好 唔會太鹹/ 太淡

鹽燒牛舌心 $45
呢個真心推介🫶🏻 牛舌好爽口 非常好食

柚子雪葩 $68
成個嘅味道係有少少酸不過我哋接受到 同埋其實好得意因為有成個日本小柚子喺度😂

蜜桃雪葩 $78
鍾意食甜一啲嘅人就比較啱食蜜桃雪芭! 因為佢比起柚子雪芭更甜 個人嚟講會比較推薦呢一個 因為應該比較啱更加多人口味

呢間居酒屋其實位置好就腳 所以好啱大家一齊去聚會 呢排推出埋happy hour嘅優惠 3-7PM
喺呢個時段內 買任何飲品
第二支都可以享有半價優惠👍🏻👍🏻