2023-11-02 1101 views
有狗狗fd子生日,包左場開生日party🎉店員都好中意狗狗,好友善☺️因為係包場,一早已經揀好晒野食.✨香煎帶子魷魚圈配薑黃✨好少見cafe有幾款椰菜花飯揀😍呢個薑黃味椰菜花飯比想像中清淡,主要都係椰菜花同紅椒既甜味,再配搭埋薑黃微微既辛口感覺🥬帶子同魷魚如果可以大粒d就正😛✨食得飽全日早餐✨材料好豐富😍最中意就係芝士大啡菇🍄雞蛋都炒到好滑😋好滿足~~✨Expresso Orange Tonic, 柚子海鹽多多✨加左橙汁既Expresso Tonic會偏酸dd, 但幾得意😁而柚子多多有香甜既柚子同益力多味,係好適合夏天既飲品✨另外仲食左無影到相既心太軟配雪糕🍰🍦好好食!😝唔會好甜又好濃郁既朱古力味,流心既內餡加埋雲呢拿雪糕就係perfect match!🙌🏻🙌🏻
✨香煎帶子魷魚圈配薑黃

✨食得飽全日早餐