2023-04-14 29 views
呢間午市商務二人套餐真係好抵食👍🏻2人用只需$1180,侍應嘅服務態度亦非常好,主動拎籃俾我地放手袋前菜🈶田園沙律、蒸蛋➕芥末八爪魚,沙律🥗好新鮮,仲有粒粒蘆薈肉蟹肉蒸水蛋非常香滑,蟹味十足活北寄貝連埋汁一齊食,十分惹味香脆金鯛配龍蝦南瓜忌廉汁賣相好靚,金鯛魚煎到好香滑,魚鱗口感更加係非常香脆活伊勢海老配蝦膏汁👉🏻 龍蝦膏煮龍蝦,食落香口,呢隻日本龍蝦🦞真係好大隻,龍蝦肉不是完全熟透,更添口感A5宮崎和牛薄燒叫咗5️⃣成熟,剛剛好,口感嫩滑,配合埋昆布一齊食好好味😋龍蝦頭麵豉湯飲落唔會過鹹,仲有龍蝦鮮味特色炒飯有牛肉粒及蔬菜粒,米飯被蛋汁包住,美味可口廚師精選甜品係朱古力芝士蛋糕,口感滑溜,唔會太甜

蟹肉蒸水蛋非常香滑,蟹味十足

活北寄貝連埋汁一齊食,十分惹味

龍蝦頭麵豉湯飲落唔會過鹹,仲有龍蝦鮮味

特色炒飯有牛肉粒及蔬菜粒,米飯被蛋汁包住,美味可口

廚師精選甜品係朱古力芝士蛋糕,口感滑溜,唔會太甜