餐廳門口有一棵好靚嘅楓葉樹一入到嚟好似自身係日本咁😍餐廳裝修以木質格調為主感覺舒適自然而且師傅相當友善、有傾有講,感覺唔會拘謹,用膳期間感覺非常舒服!而且服務生效率高,周不時都為我地斟水,服務態度真係比100分!Lunch set ($680)前菜+茶碗蒸+ 12貫手握壽司/手卷+麵豉湯+甜品價錢真係親民平靚正之選👍🏻👍🏻👍🏻前菜有蟹肉茶碗蒸同牛蒡蟹肉非常新鮮令到成個茶碗蒸鮮味十足😍12貫壽司包括有深海池漁,墨魚粒粒配海膽,鮭兒,赤貝,秋刀魚,鰤魚,野生油甘魚,白蝦,海膽,野生大拖羅….12件壽司同手卷其實各有千秋用料非常新鮮,配搭師傅特有嘅烹調手法就算喺其他舖頭食到同樣嘅食材但係佢哋都會加入個人特色味道都會有唔同嘅感覺同驚喜🤩驚喜之作😍👏🏻👏🏻三文魚子壽司-三文魚子多到爆棚,粒粒晶瑩剔透,咬落去鮮甜魚香直衝大腦😋青森県大間野生大拖羅-呢個部份師傅話有少少筋位,所以好細心咁薄切咗兩塊,但係都係入口即溶,充滿油脂🤪鮭兒壽司-雖然鮭兒同鮭魚係同一科,但係鮭兒係比鮭魚更加珍貴,數量相當稀少,入口即化,味道細緻而且清新淡雅北海道馬糞海膽手卷-我最期待嘅畫面出現啦🤩師父相當大方一啲都唔吝嗇,啲海

餐廳門口有一棵好靚嘅楓葉樹
一入到嚟好似自身係日本咁😍
餐廳裝修以木質格調為主感覺舒適自然

Lunch set ($680)
前菜+茶碗蒸+ 12貫手握壽司/手卷+麵豉湯+甜品

價錢真係親民
平靚正之選👍🏻👍🏻👍🏻

前菜有蟹肉茶碗蒸同牛蒡
蟹肉非常新鮮令到成個茶碗蒸鮮味十足😍

12件壽司同手卷其實各有千秋
用料非常新鮮,配搭師傅特有嘅烹調手法
就算喺其他舖頭食到同樣嘅食材
但係佢哋都會加入個人特色
味道都會有唔同嘅感覺同驚喜🤩

驚喜之作😍👏🏻👏🏻

北海道馬糞海膽手卷-我最期待嘅畫面出現啦🤩師父相當大方一啲都唔吝嗇,啲海膽多到好似層層疊咁,未食個賣相已經比滿分🥰海膽非常鮮甜,完全冇任何腥味,入口甘香濃郁,絕對係高質海膽!!!

抹茶奶凍-自家製抹茶醬,茶味相當濃郁,配搭口感順滑嘅奶凍,甜到啱啱好,為依餐劃上美味嘅句號😋