2022-08-31 486 views
What a wonderful lunch! 同事介紹呢間新開嘅餐廳,環境舒服,lunch set又抵食,又好味,係食歐洲菜,今日佢帶我去食。Lunch set $138 有 2個 courses,加$40有dessert,加$20有drink,中環黎講,有咁嘅環境真係好抵食。頭盤我同同事各要一個湯,一個沙律。沙律有紅菜頭同黃菜頭,餐廳經理介紹兩種菜頭都係歐洲入口,好健康,而且份量好多。餐廳經理話個湯用紅菜頭煲起碼2個鐘,另外仲有一件炸雲吞,個炸雲吞好好食。主菜有4款,我哋都加錢叫左炸豬扒,上枱真係嚇一跳,超大件,雖然真係好大件,但由於味道同口感都好好,所以都食晒,食完之後飽死。最後兩個人share咗一客甜品,作為一個完美句號。超正,大推!