2020-04-23 252 views
呢間舖即使係而家冇咩人出街食飯既時候仍然要排隊入,所以睇黎係應該幾好食,今日試完果然係會令人下次再去食! 首先佢既套餐都有好多,好岩有選擇困難症既人,我今次就散叫以下幾款。沙爹串燒豬、牛同雞各兩串,誇張既地方係每一串都係好厚肉而且juicy,配埋佢特別調配既沙爹醬其實真係一流,特別要講雞肉串真係好好食,彈牙又有肉汁!鐵板蠔仔煎蛋份量多到嚇親,起碼用左6-7隻蛋,因為食極都仲有好似食唔完咁,蛋味好濃郁而且蠔仔既數量都係好多,所以夾埋一齊唔會只食到蛋,而係蠔既味道都好強烈,加埋辣椒醬再令蠔仔既味道更突出!泰式黃咖哩牛咁多款唔同咖哩我地最後揀咗黃咖哩牛,色水好靚而且有好香既椰汁味,加上有唔少既薯仔、洋蔥同埋牛肉,送飯一齊食係一流!牛肉本身都炒得好香,所以加上咁濃味既咖哩令層次更豐富!蒜蓉包條有咖哩一定要叫返個蒜蓉包啦,平時食得多普通蒜蓉包,今次可以揀下呢款包條,入口更加脆而且四邊都有好香既蒜蓉!冬蔭公金邊粉冬蔭公湯底好濃而且蝦肉真係超彈牙,好新鮮而且好食! 不過建議要盡快食如果唔係索哂湯汁就會變到好漏架啦!最後仲有甜品送!!!!!!!!

沙爹串燒

鐵板蠔仔煎蛋

泰式黃咖哩牛

蒜蓉包條

冬蔭公金邊粉

最後仲有甜品送!!!!!!!!