經過長沙灣,見到一間新開咖啡店試業中,環境勁靚星期六想chill 下,行到好攰就入左去小店寫住試業中,不過都有嘢食有嘢飲,店員非常有禮貌,熱切咁介紹邊款咖啡正,由於未食早餐,就叫左好多嘢食😂巴斯達克蛋糕,期間限定,綠茶甘香,唔會太苦澀,好軟滑,個人鐘意食綠茶味,朋友就鐘意原味,芝士味香濃,正!要再回購本人鐘意食cinnamon ,依間小店問左店員,全部自家制,好勁!cinnamon 28元一件,真材實料,賣相靚,淡淡肉桂味,正三文魚蛋沙律包,78元,好大碟,連沙律菜都好新鮮,包軟硬度適合,加埋蛋沙律三文魚,好食!依度既ice mocha , ice latte 我地都認為好飲,首先唔甜!依點好重要,咖啡豆香,飲完口會有淡淡咖啡回甘味,唔會飲完覺得好甜有痰😂😂😂依間我同朋友都認為行經深水埗,都會再回頭光顧,好小咖啡店嘢好食,咖啡好飲,環境勁靚,想坐自閉位又得,望街外又得,對open kitchen都得!
經過長沙灣,見到一間新開咖啡店試業中,環境勁靚

星期六想chill 下,行到好攰就入左去

要再回購

• Mocha