2019-04-27 156 views
又黎旺角 話說我好似日日都喺旺角咁😂 anyway 今日又同呀媽食飯 黎左呢間樓上cafe 坐喺度感覺幾好 因為地方寬敞 而且日頭所以仲有自然光👍啲lunch set望落都幾吸引 所以同呀媽一人叫左一個 呀媽揀左焗豬扒飯 樣望落去都幾靚 但有少少偏甜同米質一般 但都可以接受要讚嘅野喺呢度 就係軟殼蟹黑松露意大利粉 首先軟殼蟹夠新鮮 所以就一定正 但個精髓就係個汁度 黑松露味好濃 而且勁creamy 亦都好多 所以成碟粉完全吾乾 呢個意粉真心必食 為餐廳挽回左吾少分數野飲方面幾欣賞佢個花茶 揀左玫瑰洋甘菊 佢洋甘菊比例較多 所以沖出黎望落好金黄色 靚靚 ❤️處於8成飽嘅我地決定跟餐加個心太軟share食 一上枱嘩左聲 整得好精緻 隔離仲有個雪糕球 重點係蛋糕仲係微暖 吉開流心好似熔岩咁爆出黎 要整到呢個效果吾易哦!😍

焗豬扒飯

軟殼蟹黑松露意粉

玫瑰洋甘菊茶

心太軟

隱者
2019-04-24
$125 (Lunch)
焗豬扒飯
軟殼蟹黑松露意粉