天氣涼涼地,最岩就好打邊爐同食燒肉,我就想一次過滿足晒兩個願望😍我地封左旺角呢間放題店,有齊燒肉同打邊爐兩種享受,而且食物質素仲好高🤩環境亦好舒服,乾淨闊落,簡約日式嘅裝修設計😉一坐低,就上左個刺身先,係蓮子鯛黎既,皮脆肉嫩,好鮮味,係期間限定架👍🏻我地叫左A5 熊本和王日本和牛套餐,如果係早鳥時段平日仲有75折,性價比好高☺️除左日本A5和牛,仲有澳洲既M9和牛都超正,一次過可以比較到唔同地方、唔同級數既和牛🥳除咗牛肉之外,佢地仲有好多唔同配料,海鮮緊係唔少得啦😆雖然種類唔多,但係勝在質素都唔錯,我地果日去,是日海鮮仲係蟹黎,都幾多膏架😋當然亦有其他肉類同蔬菜🥬等待食物燒熟嘅過程,可以叫啲熟食食住先,炸物、天婦羅、辣酒煮花螺、清酒煮蜆等等😍我哋仲加咗任飲$48,乳酸梳打類既飲品,唔算好甜,好岩食燒肉飲,佢地份量仲好勁大,我一杯都飲唔晒🤣