2022-08-07 382 views
塩燒厚切牛舌定食 $178基本上我每次嚟都嗌呢個!一上枱已經聞到香噴噴嘅牛舌味!外面煎得香口,內裡肉質軟稔,牛肉味香濃,送飯一流!旁邊伴有芥末籽醬同芥辣醃菜,令味道層次更豐富!味噌醬燒黑豚腩定食 $198味噌醬非常惹味,好適合送飯~黑豚腩煎得焦香,肥瘦分明,瘦肉嘅部分肉質略為乾身,相對牛舌就比較失色喇~定食內附:✨日式茶碗蒸 (味鮮嫩滑👍🏻)✨沙律✨漬物✨三點前菜✨椀物(湯)✨迷你冷素麵✨白飯✨甜品 (揀咗黑芝麻奶凍,面層嘅黑芝麻糊香濃幼滑,同奶凍嘅比例啱啱好,好夾!)餐前仲有枝豆作小食,喺等嘢食嘅時候個嘴都唔怕悶啦haha~餐廳日系無印風嘅裝修簡約舒適,加埋店員姐姐友善親切嘅態度,用餐體驗好愉快~而且嘢食份量款式都多,食得好滿足😆
塩燒厚切牛舌定食 $178

味噌醬燒黑豚腩定食 $198

定食內附:
✨日式茶碗蒸 (味鮮嫩滑👍🏻)
✨沙律
✨漬物
✨三點前菜
✨椀物(湯)
✨迷你冷素麵
✨白飯

餐前仲有枝豆作小食,喺等嘢食嘅時候個嘴都唔怕悶啦haha~

2022-08-06
  • 塩燒牛舌定食