2017-01-17 1745 views
之前食過呢間餐廳一次,但太忙無寫到食評,適逢同事生日,想食返呢間日本嘢,yeah機會嚟啦飛雲!!呢間餐廳嘅裝修相當西式,唔似一般嘅日本餐廳有塔塔米播日本歌之類,齋睇個環境令人以為杯呢度有得嗌返杯cocktail飲下哈哈我地大部份人都點左kokomi便當,跟餐有面豉湯,清清地幾好飲,個便當係一個兩層嘅盒,下面嗰層有芝麻磨菇炒飯,炒飯加咗芝麻好香,菇味都好足,我呢個飯筒簡直好想叫佢多飯呀上面嗰層分開兩邊,一邊係刺身,一邊係熟食,刺身我分唔到係咩魚,不過食得出好新鮮,好肥美,熟食嗰邊有好多唔同種類嘅食物,每一款都好好食,首推燒鯖魚同迷你紫薯天婦羅,做得非常出色,另外杏仁墨魚丸都好特別,一塊塊嘅杏仁片包住爽口彈牙嘅墨魚丸,我都係第一次見咋,口感都幾得意,其實玉子都唔錯,可能最後先食,已經好飽啦,所以無乜特別感覺啦呢間店嘅水準非常唔錯,絕對可以一試再試,雖然有少少貴,但開得係PP都預咗㗎啦,期待下次嚟試新嘢~

2017-01-16
Type of Meal