2023-10-07
生日快樂呀朋友🎂當然又要食餐好啦🥰港女食日本菜係必需的😛精緻又好味💯Menu樣樣都好吸引,精選左幾樣黎試下刺身盛合 六點 $548有吞拿魚,吞拿魚腩,牡丹蝦,帶子,油甘魚刺身,三文魚 各兩片全部都好厚切,三文魚,油甘魚同toro都好肥美,大滿足呀🥰帶子啖啖肉好鮮甜,牡丹蝦好新鮮又彈牙前菜係野菜沙律伴鯷魚醬有蘿蔔 青瓜 同雪梨爽脆口感加上咸解既鯷魚醬幾開胃活鮑魚浜燒$98鮑魚好新鮮呀 原汁原味 口感軟淋 加埋個柚子鹽醬 味道好清新好特別浜燒北寄貝 $208食到有碳燒香味,d汁浸住北寄貝,咸香既昆布湯底帶出北寄貝既鮮甜白蜆湯$52 白魚湯$52 *加蝦頭煲加$50*魚湯有少少豆腐會清甜d蜆湯會濃味d兩個湯都有昆布,再架埋蝦頭既鮮味,比我地清晒燒帶子配黑松露帆立貝好香黑松露味呀,帶子大大隻 口感柔軟 燒得啱啱好活日本文蛤蜆 浜燒 兩隻 $196呢個超清甜 蜆肉大大粒 最後一滴汁都要飲埋鹽燒三文魚鮫$248外面燒到卜卜脆,仲收埋好多肥美既油脂,連骨都損埋,好好味呀磯野水產 (銅鑼灣)銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心19樓
當然又要食餐好啦🥰港女食日本菜係必需的😛
精緻又好味💯
Menu樣樣都好吸引,精選左幾樣黎試下
刺身盛合 六點 $548
浜燒北寄貝 $208
白蜆湯$52 白魚湯$52 *加蝦頭煲加$50*
魚湯有少少豆腐會清甜d
蜆湯會濃味d
兩個湯都有昆布,再架埋蝦頭既鮮味,比我地清晒
燒帶子配黑松露帆立貝
好香黑松露味呀,帶子大大隻 口感柔軟 燒得啱啱好
活日本文蛤蜆 浜燒 兩隻 $196
呢個超清甜 蜆肉大大粒 最後一滴汁都要飲埋
鹽燒三文魚鮫$248
外面燒到卜卜脆,仲收埋好多肥美既油脂,連骨都損埋,好好味呀
磯野水產 (銅鑼灣)
銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心19樓